GridIron

Brandon Marshall op straat gezet

Enkele dagen na het ontslag van Nick Mangold en Darrelle Revis, hebben de New York Jets ook wide receiver Brandon Marshall een ticket naar free agency gegund. De Jets zijn in de wederopbouw en besparen met de move een salary cap hit van 7 miljoen dollar.

Marshall kwam vorig jaar niet tot bloei in de offense van de Jets, een jaar nadat hij franchise records voor receptions (109) en yards (1503) had gezet. 2016 was zijn slechtste jaar. Marshall kwam niet verder dan 59 recepties en sommigen schrijven dat toe aan zijn hoge leeftijd.

Marshall is ‘pas’ 32 jaar. Wellicht dat het dan ook meer toe te schrijven is aan motivatieproblemen. Marshall is al jaren op zoek naar een kampioenschap en kwam er vorig seizoen al snel achter dat dit bij de Jets niet meer te halen valt. Over de laatste 10 seizoenen genomen is Marshall de beste receiver in de NFL met 921 recepties en 11.752 yards.

Free agency start op donderdag 9 maart. Een aantal sterren, zoals running Adrian Peterson en Jamaal Charles, gaat dan op zoek naar een nieuwe werkgever.

Blijf op de hoogte van gave Gridiron-acties en ticketdeals!

* indicates required
Menu