Gridiron

Never miss a down!

‘The Knock’ bij acht Hall of Famers

Met een rondje langs de hoteldeuren in Atlanta is vandaag de Hall of Fame Class of 2019 bekendgemaakt. Maar liefst vier defensive backs krijgen in augustus een Golden Jacket aangemeten: Champ Bailey, Ed Reed en Ty Law. Maar ook oldie Johnny Robinson, een safety voor de Kansas City Chiefs die in beide Super Bowls van het team speelde.

Hiernaast krijgen ook twee aanvallend ingestelde spelers een buste in Canton. Tight end Tony Gonzalez en Tennessee Titans center Kevin Mawae onthullen in augustus een standbeeld van zichzelf.

Verder honours voor de Class of 2019 gaan naar Pat Bowlen, de voormalig CEO van de Denver Broncos. Bowlen was van de overname van de Broncos in 1984 tot en met 2014 beleidsbepaler van het NFL-team, totdat Alzheimer hem in de kraag vatte.

Ook Gill Brandt, senior analyst bij NFL.com en voormalige director of player personnel bij Dallas Cowboys, mag bij het feestje aanschuiven.

Het tafeltje met wijze mannen dat de Hall of Famers selecteerde deed er dit jaar zeven uur en 50 minuten over om tot de eindbeslissing te komen.