Update: 010 Trojans en Spijkenisse Scouts zijn stelletje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Niet alleen Amersfoort Untouchables en Purmerend Barbarians gaan seizoen 2018 in als combinatieteam. Ook de 010 Trojans en Spijkenisse Scouts verenigen volgend seizoen de krachten. De gesprekken daarover zijn vanavond, in het bijzijn van spelers en bestuurders, positief verlopen. Om circa 21:30 werd de hand geschud op gezamenlijk avontuur.

010 Trojans reikte afgelopen twee seizoenen de Tulip Bowl over de leiding van hoofdcoaches Wouter van den Boogaard en Pascal Matla. Na die tweede opeenvolgende verloren finale was de koek echter op in Rotterdam. Omdat er voor komend seizoen 2018 nog maar weinig spelers over zijn van de finalejaren, is de ploeg op zoek gegaan naar een meewerkende partij.

Die partij is Spijkenisse Scouts. De Scouts promoveerden twee seizoenen geleden naar de Eredivisie, maar kwamen daar nauwelijks aan spelen toe. De ploeg uit Spijkenisse moest de wedstrijden op het hoogste niveau forfaiten, omdat het te weinig spelers op de been kon brengen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »