010 Trojans splitst zich af van Spijkenisse Scouts

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De 010 Trojans gaan na een teleurstellend seizoen op de Gridiron niet door met de Spijkenisse Scouts. Dat heeft de clubleiding via de website bekendgemaakt.

De zinsnede was kort, maar krachtig, en zat verstopt in een bericht over de coaching staf van volgend seizoen. De moves lijken de eerste bewegingen van Joost van den Bogert als technisch verantwoordelijke van de club. En ook meteen het begin van een kentering.

“De samenwerking was een noodsprong, omdat beide verenigingen te weinig spelers hadden om een team in competitie te hebben. De samenwerking was goed maar niet optimaal,” legt voorzitter Ben Wesseling uit. “We verwachten echter volgend seizoen zelf weer een volledig team te hebben. Dat is de reden om de samenwerking te staken.”

De afsplitsing zal wel weer de nodige discussie op gang brengen over de plaats in de divisies.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »