010 Trojans verliezen verdedigend anker

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

010 Trojans defensive tackle Kevin Verlaan is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. De verdediger moest zondag in het derde kwart van het duel met Alphen Eagles de wedstrijd geblesseerd verlaten. Hij heeft een spierscheuring in zijn heup.

Verlaan: “Ik moet nu koelen en met krukken lopen. En over twee weken willen ze weer kijken als de bloeduitstortingen en zwelling zijn weggetrokken. Maar ik moet er rekening mee houden dat ik 6 tot 8 weken niks kan doen, dus spelen dit seizoen zit er dan voor mij helaas niet meer in.”

Wouter van den Boogaard meldt: “Het is altijd zuur als je een speler verliest met de status van Kevin. Afgelopen game captain, Dutch Lion en anker van de defense van 010. De afgelopen games speelde Kevin ook tight end op de goal line en short yardage situaties en ook daar gaan wij hem zeker missen! Het is nu aan de andere defensive linemen om in de laatste drie games van dit seizoen te gaan vlammen.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »