$100k voor raden programma Rams

Supporters van de St. Louis Rams zouden wel eens een flinke som geld kunnen verdienen als ze het programma van de St. Louis Rams juist voorspellen. De organisatie heeft namelijk een prijs van $100.000 uitgeloofd aan degene die het complete schema van de ploeg raadt. Raad je de juiste tegenstander, plaats en datum van alle zeventien weken (dus inclusief de BYE), dan mag je het bedrag bijschrijven op je bankrekening.

Om jullie alvast uit de droom te helpen: de geldprijs is alleen beschikbaar voor inwoners van de VS. Zij maken kans op de $100.000 als ze alle zeventien speelrondes de juiste tegenstander raden en ook nog eens voorspellen op welke dag de wedstrijd wordt gespeeld (donderdag, zondag of maandag). Ondanks dat het al bekend is welke zestien ploegen dit jaar tegenover de Rams staan blijft het een haast onmogelijke opgave.

Maandag maakte de NFL bekend dat het programma deze week nog niet bekend zal worden, wat de Rams tijd geeft om de prijsvraag uit te schrijven. Je kunt je voorspelling doorgeven tot 21 april 5:59 Eastern Time (11:59 Nederlandse tijd) via deze link: http://www.stlouisrams.com/schedule/guess-our-games.html

Het is in de VS niet ongewoon dat er flinke geldprijzen worden uitgeschreven voor onmogelijke spelletjes met betrekking tot sport. Zo beloofde Warren Buffett eerder dit jaar een prijs van $1 miljard aan degene die de NCAA-bracket tot in perfectie invulde, een zo mogelijk nog lastigere opgave. Nooit eerder gebeurde dit in de historie van het spelletje en ook dit jaar was niemand in de buurt van een vlekkeloze voorspelling.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.