Tweets Around The League: Week 7

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!


De wereld zit vol dwazen die denken dat ze onaantastbaar zijn zodra zij zich op het wereldwijde web begeven. Brandon Jacobs moest het afgelopen week ontgelden op Twitter. De running back van de New York Giants en zijn familie werden met de dood bedreigd in een tweetal tweets. De tegenvallende prestaties van Jacobs waren voor “Andre Raynor” aanleiding genoeg om hem met de dood te bedreigen. Vanachter een toetsenbord welteverstaan.


Nadat Brandon Jacobs de tweets had geretweet krabbelt de twitterende lafaard al snel terug. FOX Sports meldt in een artikel dat er nu smeekbedes van “Andre Raynor” richting Brandon Jacobs gaan om het goed te maken.


https://twitter.com/BDR76/status/393160758332518401
Iets luchtiger dan een doodsbedreiging via Twitter is Russell Okung van de Seahawks die de melk opklopt voor heerlijke cappuccino’s. Bij een Starbucks in Seattle is Okung voor het goede doel even de barista. De actie moet een steentje bijdragen aan het bestrijden van geweld onder de jeugd in Seattle. Grappig feitje: “barista” was al snel trending topic op Twitter toen Russell Okung de koffie begon te serveren.


Meer dan vijf jaar na zijn vrijlating is Michael Vick nog steeds niet populair onder de liefhebbers van de NFL. Forbes.com deed een onderzoek naar de meest ongeliefde spelers in de NFL. De QB van de Philadelphia Eagles is met 53 procent van de stemmen lijstaanvoerder. Hij blijft onder andere Manti Te’o, Ndamukong Suh, Jay Cutler en Tony Romo voor.


Statistiek van de week! Tom Brady had geen TD passes in twee van zijn laatste drie wedstrijden. Voorafgaand hieraan had hij 52 aaneensluitende wedstrijden met op zijn minst één TD pass. Waarschijnlijk zal hij niet weer zo’n reeks neerzetten maar Brady blijft ongetwijfeld nog wel even met TD passes strooien.


Op dit moment heeft Nederland iets gemeen met Tampa. Piet! Piet? Jep, Piet! Wij hebben in Nederland te maken met zeurpieten in verband met het ‘Zwarte Piet is racisme’ verhaal. In Tampa roepen de Bucs de bevolking op om verkleed te gaan als Piet. Piet Piraat in dit geval. Zou het aan de kledij van de fans liggen dat de Buccaneers nog geen overwinning geboekt hebben? Vanavond komen de Panthers op bezoek. Wie weet kapen de Bucs en hun piraten wel de eerste overwinning van het seizoen weg voor de Panthers. Of zullen ze weer schipbreuk lijden?

We’ll keep you posted!

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.