Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jets’ Smith: ‘Geen probleem met Sanchez’

Er is veel mis met de New York Jets, en de quarterback-positie is een groot deel van de problemen aan de oostkust. Mark Sanchez, vorig jaar starter, gaat er van uit dat hij rookie Geno Smith voorblijft in de depth chart. Geno Smith: ‘Mark en ik zijn cool. Er zijn geen hard feelings ofzo.’


Smith kwam niet opdagen voor het kamp dat Sanchez elk jaar organiseert voor de aanvallende spelers van de Jets. Opvallend, want je zou van een eerstejaars verwachten dat hij elke rep pakt, die hij kan krijgen, met zijn nieuwe team. Smith koos ervoor in Florida te blijven trainen.

‘Ik bereid me heel serieus voor, om een starter te zijn. Dat heb ik altijd gezegd’, zegt Smith, die alle kans zal krijgen zijn waarde te bewijzen. Sanchez ligt, na een bliksemstart in de league, nogal onder vuur de laatste jaren. In zijn laatste twee seizoenen gooide hij 39 touchdowns, met een gestoorde 36 interceptions en nog -tig verloren fumbles.

Sanchez, op zijn beurt, gaat er van uit dat hij geen clipboard vast hoeft te houden komend seizoen. Afgelopen week, in een kort interview: ‘Ik ga winnen. Dat is gewoon hoe ik ben.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *