Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brent Grimes heeft geen stap verloren

Cornerback Brent Grimes lijkt volledig te zijn hersteld van de nasleep van een Achilles scheur. De verdediger was vorig jaar in een contractjaar bij de Atlanta Falcons, toen de blessure hem in de eerste competitieweek velde.

Door de blessure leek Grimes een lucratief contract tijdens de free agency signing periode wel te kunnen shaken. Toch won de kleine corner het vertrouwen van de Miami Dolphins. Miami wilde zich voor een slordige 5.5 miljoen dollar wel wagen aan een eenjarige verbintenis.

Een win-win situatie voor iedereen: als Grimes niet adequaat blijkt te herstellen van de blessure, dan zit Miami niet lang aan de 1.74 meter korte mandekker vast.

Het tegengestelde lijkt zich echter te ontpoppen in het kamp van de Dolphins. Grimes verbaasde in de georganiseerde offseason team activiteiten vriend en vijand. Grimes lijkt volledig hersteld van de kwetsuur en lijkt ook in het ‘echte’ trainingskamp van de Dolphins hoge ogen te gooien. Aan de hand van zijn nieuwe ploeg mag hij zich dus in de kijker spelen van een toekomstig nieuwe werkgever.

Grimes is 30 lentes jong en kan nog een groter klapper slaan op de vrije markt. De opmars van Grimes was vijf jaar geleden nog ondenkbaar. Toen maakte hij als speler van de Hamburg Sea Devils furore in de allerlaatste World Bowl. Grimes kwam bij de Devils, nadat hij door de Admirals in trainingskamp was geruild.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *