Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Von Miller onder het doping-vergrootglas

Er heerst onduidelijkheid over een mogelijke schorsing van Broncos’ defensive end Von Miller. De defensieve ster van Denver krijgt van de NFL, volgens verschillende bronnen van ESPN, een schorsing van vier wedstrijden aan zijn broek wegens het gebruik van verboden middelen, maar de sack-specialist zelf is zich van geen kwaad bewust.

De NFL mag zich normaal gesproken in zo’n vroeg stadium niet uitlaten over schorsingen van spelers, maar blijkbaar dachten enkele werknemers van de league daar anders over. Het gerucht dat Miller aan de pillen had gezeten verspreidde zich maandag als een lopend vuurtje, en leidde ertoe dat de man in kwestie via Twitter moest reageren. “Seeing reports about 4 game suspension. I did nothing wrong. I’m sure this will be resolved fairly. Dissappointed Broncos have 2 open camp like this”, aldus Miller, die er dus stellig van overtuigd is dat hij wordt vrijgesproken.

Het is voor de tweede keer in korte tijd dat de Broncos slecht in het nieuws komen. Vorige week ontsloeg de ploeg twee vooraanstaande werknemers vanwege het rijden onder invloed

Overigens was er vandaag ook goed nieuws te melden op het NFL-doping front. De spelers gaan vanaf dit jaar bloed afstaan om te bepalen wat de drempel gaat zijn voor het testen naar groeihormonen. De Players Association liet weten dat er nog geen akkoord is, en dat er nog enkele obstakels moeten worden overwonnen, maar duidelijk is dat dit een stap in de goede richting is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *