Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geest Al Davis waart nog altijd rond in Oakland

Als eigenaar van de Oakland Raiders was de wil van Al Davis zijn wet; bij het onredelijke af. Hij stierf op 8 oktober 2011 in het harnas en zijn geest is klaarblijkelijk nog niet klaar op deze aarde. Zo ondervond cornerback Tracy Porter. Hij ruziet al weken, zo niet maanden, met teamgenoot Charles Woodson over het rugnummer 24. Tegen alle ongeschreven wetten in van de kleedkamer pakte het management van de Raiders vandaag simpelweg het rugnummer af van Porter en gaven het aan voormalig oogappeltje van Davis: Woodson.

Charles Woodson kwam deze zomer over van de Green Bay Packers en keerde terug bij de organisatie waar hij eerder naam maakte. Hij wilde graag zijn rugnumer 24 van toen dragen, maar die was toen al een maand gegeven aan andere nieuwkomer Tracy Porter. Woodson was ‘not amused’ trainde eerst zonder rugnummer en sinds kort met rugnummer 2. Een nummer dat hij van de NFL in wedstrijden niet mag dragen. Normaal gesproken probeert een speler het rugnummer over te kopen. Porter hield echter zijn poot stijf.

Helaas ondervond Porter vandaag dat hij toch iets minder credits heeft bij de geest van Al Davis dan Charles Woodson. Het enige dat hij kon doen was teleurgestelde twitters uitsturen. Het is weer ouderwets gezellig in de kleedkamer bij de Oakland Raiders. Met dit soort streken, gaat het nooit wat worden daar in Oakland…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *