Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Niners bolsteren receiver corps

De San Francisco 49ers zitten krap in de receivers en dus komen er versterkingen. Austin Collie en Lavelle Hawkins zijn door de Niners aangetrokken om het corps kracht bij te zetten. Collie, voorheen receiver van de Colts, en Hawkins tekenen beiden een eenjarige deal.

Het was even aanpassen in het kamp van de Niners. Vernon Davis moest zich zelfs even lenen voor de receiver-positie, omdat San Francisco de receivers niet voor het oprapen heeft. Mario Manningham moet nog op het trainingsveld verschijnen na een knieblessure en Kyle Williams ligt ook nog in de lappenmand na een mankement aan zijn knie. Verder is de ziekenboeg deze week versterkt door A.J. Jenkins en Kassim Osgood, die beiden wat last leken te hebben van de hamstring.

Nieuwkomer Collie was ooit een van de favoriete targets van Peyton Manning, maar werd tijdens zijn carrière vaak gevloerd door hersenschuddingen. Steeds leek Collie terug te keren tot zijn goede vorm, maar steeds had hij de pech dat zijn hoofd hem in de steek liet. Door het scherpere toezicht van de NFL moest Collie elke keer lang wachten voor hij weer in actie kwam en de Colts besloten daarom om hem geen nieuw contract aan te bieden. Hawkins stond meest recentelijk onder contract bij de New England Patriots, maar moest ruimte maken voor de jeugd. Eerder speelde hij vijf seizoen in Tennessee waren hij in 2011 een goede seizoen kende met 47 vangballen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *