Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bart Andrus nog niet klaar met UFL

Toen Bart Andrus zich tijdens de Super Bowl Party liet ontvallen dat hij in april 2012 waarschijnlijk weer op het veld zou staan, keken de echte die-hard footballfans hem even met de nek aan. Iedereen wist toen namelijk al dat het uitstel van de United Football League uiteindelijk tot afstel zou leiden. Toch blijft Andrus goedgehumeurd over de toekomst van de league. Volgens de oud-coach van de Admirals wordt de UFL tijdens de spring van 2014 namelijk weer van stal gehaald.

De UFL begon in september 2012 aan haar vierde seizoen, maar moest deze vanwege financiele problemen en het uitblijven van publiek opschorten. Alhoewel de PR-man van de league bleef volhouden dat de league de rest van het speelschema in april 2013 zou afwerken, werd er nooit meer een down gespeeld in de UFL. Wel werd er een rechtszaak aangespannen door 87 voormalige spelers en twee coaches. Zij claimden dat ze nog salaris tegoed kregen van de overkoepelende bond.

Volgens Andrus komt de UFL binnenkort met een statement naar buiten over hoe zij in 2014 ten strijde willen trekken. Als dat gebeurt dan is Gridiron er natuurlijk met enkele korte lijntjes bij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *