Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron in gelid voor Fox Sports Vandaag

De nieuwe zender FOX Sports gaat vanaf 18 augustus een nieuw dagelijks sportprogramma brengen. In een klein half uurtje wordt er stilgestaan bij zo’n beetje alle Nederlandse sporten in de vorm van een Sportscenter-achtige presentatie. De ploeg van Gridiron is gevraagd in samenwerking met de AFBN een redactionele rol te spelen in het nieuws op American football gebied.

Het nieuws is een mooie stap voor de site, die pas een kleine twee weken online is. Sinds de lancering van de site wisten meer dan 200 football-liefhebbers de bestelknop te vinden voor een abonnement op het magazine. Nu de vakantietijd ten einde is, en het NFL seizoen weer begonnen, is de verwachting dat langzaam richting het noodzakelijke aantal abonnees kan worden toegewerkt. Als het doel wordt bereikt, kent Nederland een American football tijdschrift dat tweewekelijks verschijnt en dat ook nog eens eigen content produceert voor het Gridiron-televisiekanaal. Hiertoe worden momenteel verschillende mogelijkheden onderzocht. De eerste streefdatum van 28 augustus lijkt wat opportunistisch, maar de redactie gaat wel aan de slag met een 0-nummer om Nederland en Belgie wakker te schudden.

Televisie is belangrijk voor de opmars van de sport in Nederland en zal dus in het abonnementenpakket worden aangeboden.

FOX Sports Vandaag heeft de mogelijkheid geboden om beelden van nieuwsitem en wedstrijdverslagen van de Nederlandse eerste divisie aan te bieden. Dit kan weer een mooie katalysator zijn voor sponsorwerving op de Nederlandse velden. Nederland en Belgie lijken klaar voor de volgende stap op gebied van American football. Lift jij straks mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *