Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Cruz geeft Giants waar voor hun geld

Met een 57-yards touchdown catch zorgde Victor Cruz ervoor dat de New York Giants fans nu al met goed vertrouwen vooruit kijken naar het nieuwe seizoen. In de pre-season wedstrijd afgelopen nacht tegen de Pittsburgh Steelers liet de ballenvanger drie gerenommeerde verdedigers achter zich voordat hij in de endzone eindigde. Het was zijn enige vangbal deze wedstrijd die door de Giants met 18-13 werd gewonnen. Wel eentje die bewees dat Cruz na het tekenen van een 43 miljoen dollar contract niet op zijn lauweren gaat rusten.

Maar al te vaak zie je NFL-sterren een matig seizoen draaien na het tekenen van een lucratieve deal. Cruz maakte op aangeven van quarterback Eli Manning een statement dat hem dit niet gaat gebeuren. William Gay, Troy Polamalu en Ryan Clark zagen alleen zijn hielen. En dat in een preseason wedstrijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *