Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Paniek: Ravens halen veteranen

Regerend kampioen Baltimore Ravens is bang dat hun duurste speler niet genoeg goede handjes heeft en dus werden vandaag twee veteranen afgestoft en gecontracteerd. Receiver Brandon Stokley (38 jaar) en tight end Dallas Clark (34 jaar) moeten ervoor zorgen dat quarterback Joe Flacco met een gerust hart ballen kan gooien. Baltimore won zaterdag dik met 44-16 van Tampa Bay, maar hoofdcoach John Harbaugh weet dat preseason wedstrijden niets zeggen en hij mistte toch iets in zijn luchtaanval.

Stokley en Clark moeten een gapend gat in de aanval opvullen. Twee tight ends zijn geblesseerd weggevallen en de ervaring van de vertrokken Anquan Boldin wordt node gemist. De verwachting is dat veteranen makkelijk in te passen zijn in de aanval. De ervaring telt natuurlijk, maar offensive coordinator Jim Caldwell werkte met allebei jaren samen bij de Indianapolis Colts. Bovendien speelde Brandon Stokley in 2000 al voor de Ravens toen de ploeg eveneens de Super Bowl won. Hij scoorde toen een mooie touchdown op aangegeven van fossiel Trent Dilfer.

Overigens moet de fragiele Dallas Clark nog wel zijn medische keuring doorstaan. Clark gold aan de zijde van quarterback Peyton Manning als een zeer betrouwbare passcatcher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *