Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

FBU Camp: who to watch

Vandaag vindt op Sportpark Kadoelen in Amsterdam het jaarlijkse FBU Camp plaats. Net zoals vorig jaar -toen de clinic in Spijkenisse werd gehouden- staan een aantal jonge atleten weer te trappelen om zich in de picture te spelen van FBU hoofdcoach Cecil Martin. Alle footballspelers hopen tijdens de FBU-werkzaamheden stukken beter te worden en in het proces een plaatsje te verwerven in Team Europe.

Het is opvallend dat nagenoeg dezelfde spelers van vorig jaar zich weer in de kijker van Martin proberen te spelen. Toch zijn er naast terugkerende spelers als Eagles wide out Tom van Duijn en Falcons-speler Yorick Hessing ook een aantal nieuwe gegadigden. Meest opvallende naam is die van Endy Evenwel, de MVP van het junior tackle kampioenenteam van de Amsterdam Crusaders.

Voor de stand-outs ligt er iets moois in het verschiet. Vraag dat maar aan safety Nicky Bakker en receiver Roedion Henrique. Zij hebben goede herinneringen aan het FBU-leermoment. Wide receiver Henrique (van de Amsterdam Panthers) speelde zich in de picture van de recruitment coordinator. Ook Bakker viel op tijdens de wedstrijden in San Antonio als safety en is inmiddels een volle week aan de bak bij Reedley Junior College.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *