Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Amsterdamse’ inbreng voor FBU Team Europe bekend

De volgende Nederlandse spelers hebben zich positief in de picture weten te spelen bij hoofdcoach Cecil Martin tijdens het FBU Camp op Sportpark Kadoelen in Amsterdam.

–       Tom van Duijn  (WR, Alphen Eagles)
–       Denilson Raadwijk  (WR, Amsterdam Panthers)
–       Yorick Hessing  (FB, Arnhem Falcons)
–       Endy Evenwel  (RB, Amsterdam Crusaders)
–       Sean Richard  (RB, Amsterdam Panthers)
–       Jens Ydema   (TE, Amsterdam Crusaders)
–       Oscar Harris  (LB, Arnhem Falcons)
–       Deion Etman  (DB, Amsterdam Panthers)

Wayne Neijhorst, die afgelopen donderdag mocht aankondigen voor de groep dat hij de nieuwe assistent headcoach is geworden voor FBU Team Europe, was tevreden met de resultaten. “Het is fantastisch om te zien dat het niveau zo veel malen hoger ligt ten opzichte van vorig jaar.”

Yorick Hessing verbaasde de coaching staff door tijdens de tryouts op te draven als fullback. Vorig seizoen was Hessing nog onderdeel van de FBU-plechtigheden als offensive lineman. Door meer dan 20 kilo af te vallen kon hij op zijn nieuwe positie echter uitstekend uit de voeten. Neijhorst dichtte de aanvaller verder genoeg kwaliteiten binnen en buiten de footballijnen toe om hem een leidersrol toe te dichten in de toekomst. “Er zijn nu al veel Nederlandse spelers geselecteerd en dat stemt mij positief. Wij hopen met onze inbreng Team Europe sterker te maken en een goed toernooi neer te zetten straks.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *