Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wal gevraagd voor Green Machine

Hoofdcoach Ralf Peifer van het Duitse regioteam Green Machine U19 heeft defensive line coach Marcel Wal van de Dutch Junior Lions gevraagd zijn coaching staff te komen versterken. Met het aanstellen van Wal heeft het team nu vier nationale coaches in dienst.

Pfeifer meent dat de samenwerking met de Nederlandse national coach kan leiden tot een positieve samenwerking tussen beide landen. Op dit moment spelen er veel Nederlandse jeugd spelers bij verschillende teams in de Duitse deelstaat, die ook voor dit regioteam mogen uitkomen.

Eind augustus beginnen de eerste try-outs voor de Green Machine U19. Op dit moment hebben er zich al 300 kids aangemeld. Het team zal zich gaan voorbereiden op de Regio kampioenschappen die van 18 tot en met 20 oktober gehouden gaan worden in Hamburg.

Wal wordt bij de Green Machine verantwoordelijk voor de D-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *