Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Steelers halen runningback Felix Jones

Runningback Felix Jones is door de Philadelphia Eagles verscheept naar de Pittsburgh Steelers. Hij was de afgelopen offseason pas gecontracteerd, maar kon achter LeSean McCoy en Bryce Brown waarschijnlijk fluiten naar zijn kansen. De Steelers zijn hun rookie runningback Le’Veon Bell voorlopig kwijt met een voetblessure en kunnen de diensten van Jones een stuk beter gebruiken. Als tegenprestatie verhuist backup linebacker Adrian Robinson van Pittsburgh naar Philly.

Jones speelde de afgelopen vijf jaar voor de Dallas Cowboys. De voormalig eerste ronde draftpick kwam onder meer vanwege blessures slechts tot 2728 yards en 11 touchdowns. Hij zal overigens nog wel zijn best moeten doen in Pittsburgh, want met Isaac Redman, Jonathan Dwyer en LaRod Stephens-Howling is de grondvaanval van Pittsburgh ook al best goed gevuld. Ze hebben alleen nog geen uitgesproken basisspeler en daar ligt voor Jones een kansje in vergelijking met Philadelphia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *