Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geflopte Belofte Curry Met Pensioen

In 2009 was hij de vierde speler die werd gekozen in de draft. Aaron Curry kon zijn faam echter nooit waarmaken en heeft nu besloten met pensioen te gaan. Zo twitterde de 27-jarige linebacker woensdag. Hij probeerde het in de preseason nog bij de New York Giants. Maar ook in de Big Apple kon hij niet overtuigen en werd hij dit weekeinde ontslagen toen alle selecties teruggebracht moesten worden naar 75 spelers. 

De Seattle Seahawks hadden hoge verwachtingen van Aaron Curry in 2009. Hij werd gezien als allround-linebacker die direct een basispositie zou moeten krijgen. Hij speelde twaalf keer in de basis in zijn eerste jaar en zestien in zijn tweede seizoen. In deze 28 potjes football kon hij de middelmaat niet ontstijgen. Twee jaar na zijn status als ‘first round draftpick’ werd hij geruild voor een zevende ronde draftpick van de Oakland Raiders. In het zwart en zilver maakte hij vervolgens 80 tackles. Zijn beste resultaat in zijn korte loopbaan. In het tweede seizoen in Oakland kampte hij met een knieblessure, speelde slechts twee wedstrijden en werd ontslagen in november.

Hij hoopte op driemaal scheepsrecht toen hij een contract kreeg bij de New York Giants dit voorjaar. De Giants zagen echter ook niets in de talentvolle linebacker die hij in college was bij Wake Forest. Drie slag is uit, moet Curry gedacht hebben…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *