Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Bruno Mars in Super Bowl Half Time Show

Volgens uitgelekte berichten zou Bruno Mars tijdens de rust van de komende Super Bowl gaan optreden. Natuurlijk leuk zo’n kerel die een Grammy-Award heeft gewonnen, maar Peter Hernandez (zoals Bruno echt heet) staat niet bekend om zijn opzwepende, up-tempo nummers. En tijdens de eerste onoverdekte Super Bowl in een winterse regio is een beetje opwarmende muziek toch wel prettig. 

De Half Time Show van de Super Bowl trekt alleen in de VS al 100 miljoen kijkers. Vorig jaar werden ze nog verwend met de knallende dijen van Beyoncé, nu moeten ze het doen met het slappe hoedje van Bruno Mars. Hij zal in ieder geval een ‘Grenade’ voor ons opvangen tijdens het meest beveiligde sportevenement ter wereld.

Het spreekwoordelijke dak zal er helaas toch niet afgaan op 2 februari in het Met Life Stadion in New York. Laten we in Nederland dan maar gewoon doen wat we altijd doen in de rust van een wedstrijd: plassen, eten pakken, drinken inschenken en wegzappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *