Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cutler leidt Bears naar tweede zege van het seizoen

In een regenachtig Chicago vochten de Bears zich naar een tweede overwinning van het prille seizoen. Nadat vorige week met miniem verschil werd gewonnen van de Cincinatti Bengals, werden deze week de Minnesota Vikings met 31-30 verslagen.

Net als vorige week tegen Detroit waren de Vikings opnieuw erg gevaarlijk op hun eerste play. Patterson, 1 van de 3 first round draftpicks van de Vikings dit jaar liep de openingskick 105 yards terug voor een touchdown. Daarna werd het in de stromende regen een foutenfestival met intercepties en fumbles aan beide kanten.  Een lijdensweg voor de neutrale toeschouwer. Aan het einde van het liedje was het quarterback Jay Cutler die weer diep in het vierde kwart de wedstrijd besliste. Vorige week tegen de Bengals vond hij reciever Brandon Marshall voor de winnende score en deze week, met nog tien seconden te spelen, vond Cutler tight end Martellus Bennet in de endzone voor de beslissende score.

Bij Chicago zijn ze blij met hun 2-0 start. Ze zien een spelverdeler die tot het laatst toe blijft vechten en die het voor elkaar krijgt in het laatste kwart. Bij Minnesota, dat nog zonder overwinning is, zijn nog bergen werk te verzetten. Zelfs de aanwezigheid van Adrian Peterson kan niet verhullen dat Christian Ponder op dit moment niet goed genoeg is.  Met verdedigers als Jared Allen en Chad Greenway heeft de defense van Minnesota zeker potentie maar als de secondary het op beslissende momenten laat afweten, gaat het een erg lang seizoen worden voor de Minnesota Vikings die vorig jaar nog de playoffs haalden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *