Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aldon Smith Vonn Miller achterna?

Outside linebacker Aldon Smith van de San Fransisco 49ers is vrijdagochtend in zijn woonplaats, het nabijgelegen San Jose,  met zijn auto tegen een boom aangereden en aangehouden wegens rijden onder invloed.  In zijn auto vond de politie marijuana en pillen wat voor de sterke arm van de wet op deze zonnige vrijdagochtend reden genoeg was om de ster van de San Fransisco defense vast te zetten.

Het is niet de eerste keer dat de pass-rushing demon van de 49ers in de problemen komt. In januari 2012 werd hij in Miami opgepakt, wederom wegens rijden onder invloed. Deze aanklacht werd later afgezwakt tot roekeloos rijden. In juni van datzelfde jaar loopt een feestje bij hem thuis uit de hand. Er wordt geschoten en Smith wordt in een ziekenhuis behandeld aan steekwonden. De latere verklaring luidde dat bendeleden zijn feestje hadden gecrashed.

Gebruikelijke antwoord van hoofdcoach Jim Harbaugh was dat hij diep teleurgesteld was in de ster van zijn verdediging. De 49ers verzamelen informatie en weigeren tot op heden ieder commentaar.  Men rekent er op dat hij komende zondag nog wel opgesteld zal kunnen worden. maar de NFL kennende zal dit ongetwijfeld wel een staartje krijgen. In de league is het normaal dat spelers bij hun tweede vergrijp geschorst worden. Zelfs als ze zo goed zijn als Aldon Smith of Von Miller.

Ergens in de komende dagen zal de berouwvolle linebacker Aldon Smith wel met een verklaring komen waarin hij zijn excuses maakt aan zijn familie, specifiek zijn moeder en oma, zijn teamgenoten, de fans en natuurlijk Jed York, de eigenaar van de 49ers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *