Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

New Orleans Saints hebben geen moeite met Arizona

De eerste score van de wedstrijd is voor de Arizona Cardinals, maar daarna nemen Drew Brees en zijn mannen de regie in handen. Door de 31-7 overwinning zijn de New Orleans Saints nu 3-0 en staan de Cards met 1-2 op een negatief saldo.

Na een openingsdrive van zes minuten geeft Cardinals QB Carson Palmer de bal af aan RB Alfonso Smith die de overgebleven 3 yards overbrugt en een 0-7 voorsprong voor Arizona op het bord zet. De Cardinals kunnen niet lang genieten van de voorsprong. Wat Carson Palmer in zijn eerste drive kan, kan Drew Brees beter. Hij trekt de stand binnen vier minuten gelijk met een touchdown pass die in de handen van Robert Meachem terecht komt.

Arizona heeft de rest van de avond de grootste moeite met het afstoppen van TE Jimmy Graham. Met negen gevangen passes voor 134 yards en twee touchdowns heeft Graham, net als vorige week, een groot aandeel in de overwinning van de Saints. Aanvallend lukt het Arizona ook niet meer om zaken gedaan te krijgen. Met vier sacks op Carson Palmer laat de vernieuwde verdediging van New Orleans van zich horen.

Drew Brees heeft gedurende de avond het ritme te pakken dat we van hem kennen. Veel korte passes en de nodige scores. Brees noteert zondagavond 342 yards, drie touchdowns en een interceptie. De man die een pass van Brees onderschept is Tyrann Mathieu. Deze interceptie is noemenswaardig omdat Mathieu geboren en getogen is in New Orleans en een succesvolle carrière op de universiteit had als speler van LSU.

De laatste keer dat New Orleans het seizoen opende met drie overwinningen was in 2009. Toen resulteerde de vliegende start meteen in het winnen van de Super Bowl. De tijd zal leren of de mannen van coach Sean Payton dit kunstje kunnen herhalen.

Foto via SI.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *