Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Aldon Smith naar rehab

Quarterback Sam Bradford van de St. Louis Rams kan deze week wat geruster zijn tandjes poetsen, zijn Soonerspyjama aantrekken en gaan slapen nu bekend is geworden dat outside linebacker van de San Fransisco 49ers Aldon Smith voorlopig aan de kant staat. Na zijn arrestatie van afgelopen vrijdag hebben de 49ers hun sterlinebacker maandag non actief gezet. De wedstrijd tegen Indianapolis mocht hij nog even meepikken maar daarna was het zijn locker uitruimen, een statement verzinnen en naar een kliniek vliegen.

Echt scheutig met informatie zijn de Niners niet.  Ze spreken over priveproblemen waar ze verder geen commentaar op geven. We weten dat hij zich heeft in laten checken in een onafhankelijke kliniek om af te komen van zijn alcoholprobleem. Bronnen rondom de linebacker en de 49ers schatten dat het ongeveer een maandje zal duren. Dat zou kunnen betekenen dat hij in twaalf stappen en achtentwintig dagen van zijn alcoholprobleem af zou komen.

De 23 jarige linebacker zelf verklaarde enkel dat hij even vrijaf neemt om aan zijn gezondheid te werken. Het spijt hem dat hij zijn teamgenoten, zijn familie en de 49ers organisatie teleurgesteld heeft. Hij zal alles doen wat in zijn macht ligt om deze vervelende situatie op te lossen. Tot slot bedankt hij de fans voor hun steun in deze zware tijden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *