Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron draait door: Week 3

Iran en Amerika hebben voor het eerst sinds 1979 op het hoogst mogelijke diplomatieke niveau gepraat. Barack Obama en Hassan Rouhani besloten na een telefoonstilte van 34 jaar dat het welletjes was en doorbraken de koude-schouder-politiek. We zijn erg benieuwd of het net zo lang gaat duren, voordat Tampa Bay quarterback Josh Freeman weer gaat praten met zijn werkgevers in Florida.

Freeman werd vorige week uit zijn functie ontheven en zegt niet veel. Het kan er op duiden dat hij snel per jetplane de stad wil verlaten.

Niet alleen op het wereldtoneel is er politiek gekonkel, ook op footballgebied wordt er heftig gelobbied. Dit keer over een NFL seizoenschema dat uit 18 speelweken bestaat. Zoals dit bericht van ProFootballtalk.com aangeeft, komt daar best veel bij kijken. Het zou zomaar kunnen dat door al deze variabelen de beslissing uiteindelijk in de rechtzaal moet worden uitgevochten.

Mogen wij dezelfde jury dan meteen vragen om te oordelen over de spelleider van de St Louis Rams? Is Sam Bradford namelijk de aangewezen persoon om St Louis Rams uit het slop te trekken. De quarterback kwam in de wedstrijd tegen San Francisco afgelopen donderdag op een gegeven moment niet verder dan 1-uit-12 rake passes. Voor de wedstrijd zong Bradford (in rode sweater) nog op hele andere toon.

In de wedstrijd tussen San Francisco en St Louis werd overigens op het veld een unieke fieldgoalpoging uitgevoerd. De play in kwestie was zo uniek, dat fans en spelers geen idee hadden wat er eigenlijk aan de hand was. In Breda kunnen ze overigens sinds afgelopen zondag over zulke unieke feiten meepraten en in Ohio zijn zelfs de cheerleaders er helemaal ondersteboven van.

Het is tijd voor week 4! Alle ballen verzamelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *