Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eetfestijn bij Puurs Titans

De Puurs Titans hebben zich ten doel gesteld om de footballkalender in Belgie over twaalf maanden te strekken met leuke evenementen en bijeenkomsten. De eerstvolgende bijeenkomst is een eetfestijn en volgt op 20 oktober, daags na een Football Combine van de EAC.

Het is de tweede editie van het Titans Eetfestijn. Vorig jaar genoten ruim 200 mensen van lekkere eten in Titans Stadium en daar willen onze Belgische vrienden dit jaar zeker niet voor onder doen. De club heeft daarom de gasten nu opgedeeld in twee groepen. De eerste groep eet van 17-19 uur, waarbij de club mikt op gezinnen met (jonge) kinderen. Een tweede groep mag om 19 uur aan tafel schuiven en is bestemd voor de iets ouderen.

In Puurs gaat men aan een 100% stoofvleesje met sla, frietjes en een dessert. Voor de kinderen is er een heus kids’ menu. Inschrijven voor de activiteit (voor 14 oktober) gaat via de website. Misschien dat het AFBN Bestuur hier een kijkje kan gaan nemen voor een verbroederlijk teamuitje. Op dezelfde dag is er in Nederland een belangrijke Technische Vergadering, waarbij de toekomst van de American football sport in Nederland wordt bepaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *