Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 5

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

De NFL blijft bouwen aan haar internationale bolwerk. De organisatie gaat nu van twee naar drie wedstrijden in de International Series op Wembley. London blijkt hongerig te zijn naar NFL geweld. Zullen de roddels om een NFL team naar London te verhuizen dan misschien toch ooit waar blijken? In 2014 zal London in ieder geval voor even de thuishaven zijn van de Falcons, Jaguars en Raiders.

Op Twitter is de hashtag #TBT (Throw Back Thursday) inmiddels een wereldwijd fenomeen. De afkorting wordt door iedereen gebruikt om gebeurtenissen uit het (recente) verleden weer op te halen.

De Washington Redskins denken ook graag terug aan het verleden. Ze laten dit zien door een foto te plaatsen van Alfred Morris. Morris helpt de Redskins in 2012 met drie scores naar de titel in de NFC East.

Patrick Peterson, defensive back van de Arizona Cardinals, kijkt op #TBT terug op de dag dat zijn leven veranderde. Hij werd gekozen door de Cardinals en begon toen zijn loopbaan als prof bij de ploeg uit Arizona.

Een beetje rondkijken onder de hashtag #TBT levert niet alleen historische spelmomenten uit het verleden op! Dallas finest, cheerleader Emma Mary van de Dallas Cowboys, willen we jullie dan ook niet onthouden.

Stat of the week: Eli Manning is bezig met één van zijn slechtste seizoenen. Vorig jaar 16 turnovers in 16 wedstrijden. Dit jaar staat de teller na vijf wedstrijden al op 14. Zou Eli misschien de 20 touchdowns en een enkele interceptie van zijn broer Payton willen compenseren?

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *