Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Foles Leidt Eagles Langs Buccaneers

Hij is normaliter de backup QB van de Philadelphia Eagles maar zondagavond staat Nick Foles zijn mannetje wanneer hij de geblesseerde Michael Vick vervangt. In Tampa leidt hij zijn ploeg naar een 20-31 overwinning op de Tampa Bay Buccaneers.

Na precies drie minuten en 14 seconden drukt Nick Foles zijn stempel op de wedstrijd. Hij loopt zelf de eerste score van de wedstrijd binnen en zet hiermee de Eagles op een 0-7 voorsprong. Voor Tampa Bay was dit pas de eerste touchdown die men dit seizoen over de grond tegen kreeg. De Bucs en de Eagles ontlopen elkaar niet veel en sluiten de eerste helft af met een score die licht in het voordeel is van Tampa Bay, 17-14.

Het lijkt erop dat Tampa Bay in de eerste helft haar kruid heeft verschoten. De aanval onder leiding van QB Mike Glennon heeft moeite om in scoringspositie te komen en moet vaak al snel weer plaatsmaken voor de verdediging. Toch nemen de Eagles pas in het vierde kwart afstand van de Bucs. Nick Foles legt de bal netjes in de handen van DeSean Jackson voor een touchdown en een 20-28 score. Het andwoord van de Tampa Bay Buccaneers blijft uit. Alleen Alex Henery zet voor de Philadelphia Eagles nog drie punten op het bord door de bal over 24 yards tussen de palen door te trappen.

Nick Foles grijpt zijn kans in deze wedstrijd om te laten zien wat hij kan. Foles is goed voor 296 yards en drie touchdowns. Zoals gezegd loopt hij zelf ook nog een touchdown binnen. Michael Vick zal spoedig moeten herstellen en zich van zijn beste kant laten zien want de concurrentie zit hem op de hielen.

Foto via si.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *