Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ware staat voor terugkeer

Hij speelde 134 wedstrijden op een rij, maar moest de laatste paar wedstrijden van de zijlijn toekijken. DeMarcus Ware had zoveel last van zijn dijbeen blessure dat hij niet in actie kon komen voor de Dallas Cowboys. Maar volgens eigenaar Jerry Jones komt zijn sterspeler terug tegen de New Orleans Saints.

Ware is een van de ankers van de defensie van de Cowboys en leiders in de kleedkamer. Jones liet via een lokaal radiostation weten dat hij denkt dat Ware klaar is om terug te keren op het veld. Hij liet echter ook weten dat de ploeg de defensieve ster niet gaat haasten om terug te keren. De Cowboys zijn het ondertussen gewend om shootouts te spelen en de offense is gebouwd om dat soort wedstrijden te winnen. De ploeg staat momenteel bovenaan de NFC East en lijkt de frontrunner voor de titel in de zwakke divisie. Ware kan dan in de playoffs wel eens handig van pas komen tegen de andere powerhouses in de NFC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *