Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Colts Linebacker zwijnt met kopstoot

De Colts wonnen weliswaar de wedstrijd gisternacht van de Titans, maar linebacker Eric Walden verloor zijn zelfbeheersing op laffe wijze.

De verdediger trok bij een 14-3 eerst de helm van het hoofd van Titans tight end Delanie Walker. Toen de aanvaller van Tennessee verhaal kwam halen kreeg hij op zijn onbeschermde hoofd nog een kopstoot toe van Walden die zelf zo laf was zijn helm op te laten. Walker was op zijn beurt heldhaftig genoeg om nog een vuistslag uit te delen.

Het duo zal waarschijnlijk wel boetes op de koop toe krijgen. Geen van beide werd uit het veld gestuurd. Eric Walden kan misschien nog wel een wedstrijdje schorsing ontvangen. Was het terecht dat ze in de wedstrijd hun straf ontliepen?

Check de beelden en oordeel zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *