Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 12

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

 


Elk jaar staan de mensen in Amerika op de vierde donderdag in november stil bij al het goede dat de mens gegeven is. Één van deze goede dingen is voor veel Amerikanen natuurlijk American Football! Thursday Night Football noemen we vandaag dan ook Thanksgiving Football. Maar liefst drie wedstrijden staan ertijdens deze feestdag op het programma. Green Bay gaat op bezoek in Detroit, Oakland neemt het op tegen Dallas en Pittsburgh treedt aan tegen Baltimore.

 


Vanavond is het zover! De NFL op het open kanaal van FOX Sports in Nederland! De wedstrijd tussen de Oakland Raiders en Dallas Cowboys wordt uitgezonden in Nederland. Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee. Het is nu aan ons allen om te laten zien dat er wel degelijk mensen zitten te wachten om de NFL ook in Nederland op TV te kunnen ontvangen. Voor meer info over het avondvullende programma lees je dit artikel: https://www.gridiron.nl/2013/11/fox-sports-pakt-uit-met-thanksgiving/


Spelers en teams wensen op Twitter iedereen een fijne Thanksgiving in een Tweet! Sommigen zijn zelfs creatief en voegen een plaatje toe. Zo ook running back Steven Jackson van de Atlanta Falcons. Of hij deze sierlijke afbeelding zelf gemaakt heeft, of dat hij hulp heeft gehad van Google afbeeldingen laten we in het midden. Sierlijk is ie wel.

 


Op Twitter vinden we natuurlijk ook een Thanksgiving statistiek. Zou het vanavond lukken om deze oude cijfers uit de boeken te krijgen? Het is hopen op vuurwerk over de grond!

 


We sluiten af met de wijze woorden van Robert Quinn. Er schuilt een heuse poëet in de defensive end van de St. Louis Rams… Wees iedere dag opnieuw blij met wat je hebt! Amen!

 

Happy Thanksgiving!

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *