Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Man Sterft op Parkeerplaats Chiefs

Een vaag incident tijdens de topper in de AFC West tussen de Broncos en de Chiefs is maandag het gesprek van de dag in Kansas City. Halverwege de wedstrijd is een man betrapt in een auto die niet van hemzelf was. Na een schermutseling (waarbij niet geschoten of gestoken is) is de ‘joyrider’ afgevoerd om in het ziekenhuis te overlijden.

sterfgevalparkeerplaatschiefsNegentig minuten na de kickoff ging een man met zijn zoon terug naar hun auto op de parkeerplaats bij Arrowhead Stadium. Bij de auto aangekomen troffen ze een ongewenste lifter aan. De politie laat weinig los wat er vervolgens gebeurd is. Aanname is dat er wel wat fysiek contact geweest zal zijn tussen de rechtmatige eigenaar en de inbreker. De politie is wel duidelijk dat er geen pistool of mes is gebruikt en dat het geen ‘fan fight’ is geweest. Er wordt tevens onderzocht of de ongewenste bezoeker onder invloed was van het een of ander óf dat hij aan een hartaanval (of iets dergelijks) is bezweken.

Het sterfgeval op de parkeerplaats bij het Arrowhead Stadium komt een jaar nadat Chiefs’ linebacker Jovan Belcher zichzelf van het leven beroofde op de parkeerplaats van het trainingscomplex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *