Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL record Gordon brengt geen winst

Receiver Josh Gordon van de Cleveland Browns ving als eerst NFL speler ooit voor de tweede week op rij 200+ yards. Zijn 261 yards en twee touchdowns waren opnieuw echter niet genoeg om te winnen. De bezoekende Jacksonville Jaguars wonnen met 32-28 hun derde wedstrijd van de laatste vier ontmoetingen.

De Jaguars lijken de weg omhoog gevonden te hebben. Tot hun vrije weekeinde won de ploeg geen enkele wedstrijd. Sindsdien won de ploeg drie van de vier wedstrijden. Bovendien alledrie uitwedstrijden. Vooral runningback Maurice Jones Drew manifesteert zich weer ouderwets. Tegen de Browns verraste hij de verdediging van de Browns met een touchdown pass op tight end Lewis.

Josh Gordon, Dwayne GratzDat de ongekende prestatie van Josh Gordon de Cleveland Browns niet aan een winstpartij hielp is vooral te danken aan diens mede-aanvallers. Aan de hand van quarterback Brandon Weeden werd geregeld balverlies geleden. Twee interceptions en een fumble verzorgde hij zelf. Hij werd door zijn center, die de bal over hem heen ‘snapte’, gedwongen om de bal uit de endzone te schieten voor een safety die de Jaguars twee gratis punten gaf.

Met zes verloren wedstrijden uit de laatste zeven ontmoetingen valt er weinig te genieten in Cleveland. Zelfs niet met een NFL-record op zak voor Gordon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *