Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 13

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

VDtweet

49ers RB Vernon Davis werd tegen de St. Louis Rams wel heel merkwaardig gestopt. De verdediger in kwestie pakt nog wat hij pakken kan en laat niet los. Op Twitter stelt Davis voor om hier een regel op in te voeren. Een soort “yards for balls” penalty. De tweet is later door Davis van zijn tijdlijn gehaald. Lang leve de snapshots! Voor een video van het voorval klik je op onderstaande link.

http://msn.foxsports.com/nfl/laces-out/vernon-davis-is-proposing-a-new-rule-and-it-makes-perfect-sense-120213

 

 


Mike Pereira, dé goeroe omtrent de regeltjes in de NFL, reageert met een tweet op Vernon Davis zijn voorstel. Wanneer je iemand legaal mag tackelen aan zijn haar dan moet ook iemand zijn kinderbijslag afhandig maken door hem te tackelen bij zijn kruis prima kunnen.

 


De Atlanta falcons en Detroit Lions spelen volgend jaar tegen elkaar in Londen. De Amerikanen zullen hun wekker moeten zetten voor de vroegste wedstrijd in de NFL ooit. De wedstrijd wordt namelijk om half twee in de middag gespeeld, lokale tijd wel te verstaan. Dit betekend dat de fans in Amerika om half tien in de ochtend (ET) voor de buis moeten kruipen.

 


Eerder in TATL hebben we het record van luidruchtigste stadion al eens besproken. Toen waren het de fans van de Kansas City Chiefs die het record afpakten van de Seattle Seahawks. De wedstrijd tegen de New Orleans Saints was voor de Seahawks op voorhand een mooi affiche om het record weer terug te pakken. En dat is gelukt! Het record is door de fans van de Seahawks op 137.6 decibel gezet! Who’s next?

 

 

 


Deion Sanders, NFL Hall of Famer, heeft een ideaal na het beeindigen van zijn carriere. Hij wil het beste instituut voor sport en onderwijs opzetten. Een prachtig ideaal. De weg naar dit doel blijkt echter hobbeliger dan verwacht. De oud speler van onder andere de Dallas Cowboys is voor de tweede keer ontslagen van de school waar hij in 2012 medeoprichter van was. Op twitter laat Deion Sanders weten zijn droom en ideaal niet zomaar aan de kant te zetten!

 

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *