Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Andy Dalton brengt Bengals op rand AFC North titel

Na een matige novembermaand herpakte Andy Dalton zich en leidde de quarterback zijn Bengals naar een simpele overwinning op de Colts. Drie touchdown passes gooide de rossige spelverdeler alvorens hij zelf een zespunter binnenliep voor een 42-28 overwinning.

De Cincinnati Bengals zijn op weg naar hun tweede ongeslagen thuisseizoen ooit. Zes uit zes is de ploeg op dit moment. De enige andere keer dat de ploeg met tijgerprint ongeslagen bleef thuis na acht wedstrijden werd de Super Bowl bereikt.

Met twee winstpartijen voorsprong in hun divisie kan volgende week definitief de AFC North titel binnengehaald worden. Door de overwinning op de Indianpolis Colts schoven de Bengals op naar plek drie in de playoff-ranglijst. De geslaagde comeback van de New England Patriots elders voorkwam dat Cincinnati op plek twee uitkwam. Nog drie weken resteren om ook die horde te nemen en een bye te verdienen in de eerste playoffs-ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *