Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cutler herstelt en wint met Bears

De Chicago Bears blijven volop in de race in de NFC North. De ploeg won aan de hand van de terugkerende quarterback Jay Cutler met 31-38 bij de Cleveland Browns. 

Jay Cutler was weken geblesseerd en had in Cleveland even tijd nodig om weer in het ritme te komen. Hij gooide twee interceptions in het begin, maar herstelde zich met drie scores voor zes punten. Twee touchdowns kwamen in het vierde kwart toen het hard nodig was om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Door de overwinning staan de Bears in ieder geval 24 uur bovenaan de NFC North. Als de Detroit Lions op Monday Night winnen van de Baltimore Ravens nemen zij de leidende positie over. Beide teams liggen achter op de teams in de wild card playoffs race. Alleen de divisietitel lijkt een verlenging van het seizoen op te leveren. Cutler lijkt daarmee net op tijd terug om Chicago op koers te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *