Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Steelers helpen aartsrivalen uit Baltimore

De Pittsburgh Steelers zorgden er met een 30-20 overwinning op de Cincinnati Bengals voor dat het spannend blijft in de AFC North. De ploeg uit Pittsburgh houdt zelf ondertussen in theorie ook nog kans op de playoffs.

Met een 24-0 voorsprong vroeg in de wedstrijd zorgden de Steelers ervoor dat de Bengals een kansloze wedstrijd speelden. Receiver Antonio Brown was vorige week nog de schlemiel door een overwinning te verknallen door out of bounds te stappen in de laatste play. Deze week was hij er snel bij om de stempel te drukken. Hij produceerde een gevangen touchdown én een punt return die eindigde in de endzone.

De Bengals zijn door het verlies minder een zekerheidje voor de divisietitel. Als de Baltimore Ravens namelijk hun volgende twee wedstrijden winnen, spelen ze tegen elkaar in week 17 voor de divisietitel. Het is en blijft spannend in de AFC North.

De Steelers zijn afhankelijk van vier ploegen om door te kunnen. Uiteraad moeten ze zelf twee keer winnen, de Ravens twee keer verliezen, de Dolphins twee keer verliezen, de Chargers een keer verliezen en de New York Jets twee keer winnen. Een mooi verhaal als het lukt, maar ijdele hoop voor de nuchtere blogger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *