Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe coaches voor Dutch Junior Lions

De coaching staff van de Dutch Junior Lions heeft niet stilgezeten. De komende weken gaat er weer het nodige gebeuren rond het full contact flagship team van de jeugd. Om een en ander in goede banen te leiden is de staff van het Dutch Junior Lions in samenstelling gewijzigd. Twee nieuwe coaches zijn toegevoegd: Voor de DB positie heeft het team Eric Bodemeijer bereid gevonden. Roy Kloeth is aangetrokken voor de quarterbacks.

Op 19 januari zijn de coaches in actie te zien. Dan zijn er in Sporthal Almere Haven tryouts voor de nieuwe spelers. Spelers van de huidige selectie moeten hierbij verplicht aanwezig zijn. De open audities voor het vertegenwoordigende elftal zijn van 13:30 uur tot 18:00 uur. Op 2 februari krijgen de audities een vervolg met een training op uitnodiging.

Het team werkt toe naar een oefenduel op 21 april op Nederlandse bodem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *