Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Deion Sanders ‘suiting up’?

Een van de meest veelzijdige atleten en beste cornerbacks allertijden komt misschien nog eenmaal in actie. Deion Sanders liet op Twitter weten dat hij zich tijdens de Pro Bowl nog een maal in het harnas hijst. “Ladies and Gentleman, I am officially announcing “I WILL SUIT UP IN HAWAII” Please let @JerryRice know that a real captain leads by example” aldus de excentrieke veteraan.

In een reactie op de tweet liet Jerry Rice weten dat als hij de uitdaging aangaat, het een pijnlijke middag zou worden voor Sanders. De twee zijn dit jaar captains in het nieuwe model van de Pro Bowl. In plaats van AFC vs. NFC worden de Pro Bowlers nu gedraft door de twee leidsmannen Sanders en Rice, een model dat is overgewaaid vanuit de NHL waar het een succes bleek. Op 22 januari gaan de captains draften om de beste teams op de been te krijgen.

In hun hoogtijdagen waren Sanders en Rice twee van de beste spelers allertijden. Deion Sanders wordt gezien als de beste cornerback allertijden terwijl Rice dezelfde eer bekleedt als wide receiver. Ze waren teamgenoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *