Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 21

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

Afgelopen weekend stond in het teken van de Pro Bowl. En zo ook Twitter. Dit keer geen pure clash tussen de uitblinkers van de NFC en AFC maar Team Rice versus Team Sanders. Beide grootheden kozen hun eigen team.

#TeamRice

#TeamSanders

Op Twitter is ook plaats voor de meest gewaardeerde dames uit de NFL. Als je dit zo ziet is een ticket voor de Pro Bowl misschien nog wel aantrekkelijker dan die voor de Super Bowl.

Team Rice weet de eerste Pro Bowl met een draft en zonder pure verdeling van de conferences te winnen! Hulde!

Voor wie meer kleurrijke foto’s van de Pro Bowl wil zien zette de NFL bovenstaande tweet online. Klik op de link en beleef het zonnige Pro Bowl avontuur!

En van de Pro Bowl gaan we naar de Super Bowl. Van Hawaii naar New York. Van de Sun Bowl naar de Snow Bowl. De foto van deze heren kreeg in de afgelopen week op Twitter schandalig veel retweets! Het is dan ook een knap staaltje sneeuwpret voor gevorderden. Wie is jullie favoriet?

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *