Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Transfer voor Revis-Island?

Cornerback Darrelle Revis was vorig jaar tijdens de off-season de grootste transfer in de NFL toen hij de New York Jets verruilde voor de Tampa Bay Buccaneers. Zijn impact was marginaal in Tampa Bay, maar zijn salaris drukt echter zwaar op de begroting. Een nieuwe verhuizing lijkt dichtbij.

Revis kost de Bucs dit jaar 16 miljoen dollar aan salaris. Ofwel een miljoen per wedstrijd. Een bedrag waar je toch minstens zes goede basisspelers voor zou moeten kunnen krijgen. Gelukkig voor Tampa Bay bevat het contract met Revis geen gegarandeerd geld. Hiermee kan de ploeg hem dus boetevrij van de hand doen als ruilhandel. Een aanlokkelijk perspectief, aangezien Darrelle Revis vorig jaar niet geheel uit de verf kwam als de geweldige cornerback die zichzelf de bijnaam Revis-Island gaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *