Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Smith kiest Ravens, weer fysieke CB voor Patriots

De storm van free agency is enigszins gaan liggen, maar nog steeds komen er elke dag verrassingen naar buiten. Vrijdag was wat dat betreft geen verrassing. Na zijn release bij de Carolina Panthers is Steve Smith namelijk vanaf heden een Baltimore Raven. Bovendien verzekerden de New England Patriots zich van nóg een fysieke cornerback: Brandon Browner.

Smith leefde al weken in onmin met de Panthers en de uitgesproken receiver schoof dat niet onder stoelen of banken. Het eindigde uiteindelijk in een release van de Panthers, wat de club flink wat capspace opleverde. Smith mocht op zoek naar een nieuwe club en die heeft hij snel gevonden. Zijn eerste bezoekje was namelijk meteen raak. In Baltimore wisten ze de sterspeler te overtuigen om direct een contract te ondertekenen wat hem de komende drie jaar aan de club verbind. De club was zo overtuigend dat Smith zelfs zijn vlucht naar New England ‘on the spot’ cancelde.

Patriots-fans hoeven echter niet treurig te zijn over de vrijdag. Bill Belichick heeft na het vertrekt van Aqib Talib namelijk zijn cornerbacks-positie eens een flinke boost gegeven. Kwam eerder Darrelle Revis al naar de Pats, vrijdag kwam daar Brandon Browner bij. De fysieke en grote cornerback tekent in New England voor drie jaar en gaat er $17 miljoen verdienen. Browner, die de eerste vier wedstrijden van het komende seizoen geschorst is vanwege het gebruiken van verboden middelen, gaat  daarmee een tandem vormen met Revis en het duo geeft New England één van de beste tandems van de NFL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *