Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gezocht: receivers voor Carolina

Fans van de Carolina Panthers zien het goede gevoel van afgelopen seizoen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Eerst het pijnlijke verlies tegen de San Francisco 49ers en nu lijkt het front office in slaap te zijn gevallen tijdens free agency. Steve Smith werd vrijgelaten, Brandon LaFell tekende bij de New England Patriots, Ted Ginn Jr. is naar Arizona en Domenik Hixon speelt bij de Bears. Bovendien durfde geen enkele vrije receiver de stap naar de Panthers te zetten.

Hakeem Nicks en James Jones waren twee grote namen waar de Panthers de afgelopen week op in hadden gezet. Na het vertrek van Smith en LaFell miste Cam Newton zijn twee belangrijkste wapens in de passing game. Momenteel luisteren de twee beste receivers op het roster van Ron Rivera naar de namen Marvin McNutt en Tavares King. En dat is niet best. Maar Carolina lijkt een onbegaanbare weg voor receivers, want Hicks sloeg het aanbod van de Panthers af om naar Indianapolis te verhuizen en Jones tekende een contract bij de Oakland Raiders. Zelfs Emmanuel Sanders ontglipte de ploeg in de zoektocht naar een receiver. Any receiver.

De pijlen van de ploeg zijn nu gericht op Jericho Cotchery. De 31-jarige wide-out van Pittsburgh ving vorig jaar een career-high 10 touchdowns en het lijkt sterk dat de Panthers deze vis zonder contract laten vertrekken. Het is publiek geheim dat de Panthers momenteel in een crisis zitten wat betreft de cap-space, maar het niet aan kunnen trekken van receivers zou zelfs vergaande gevolgen kunnen hebben voor een eventuele contractverlenging van Cam Newton. Het gezicht van de Panthers wil best praten over een nieuw contract, maar Cam zou Cam niet zijn als hij niet altijd en overal wil winnen. En zonder NFL-receivers zal dat niet lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *