Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vierde NFL game naar London?

De NFL laat er geen gras over groeien als het gaat om uitbreiding naar London. Tijdens de meeting deze week in Orlando tussen de 32 teameigenaren wordt ook besproken of in 2015 al vier wedstrijden in de Britse hoofdstad gespeeld gaan worden. De NFL lijkt hier steeds nadrukkerlijker de weg te plaveien voor een NFL team in Europa.

London in toenemende mate belangrijk. Werd tussen 2007 en 2012 nog maar één wedstrijd per seizoen in London gespeeld. Was dit in 2013 al twee wedstrijden en is voor 2014 een totaal van drie wedstrijden afgesproken. Wanneer de teameigenaren deze week positief zijn, zitten we in 2015 al op vier. Hierna is het nog maar een klein stapje naar 8 voor een heel regulier seizoen. En dan waarschijnlijk voor de London Jaguars!

Voor diegene die in 2014 de NFL games in London willen bezoeken, zijn er de volgende opties:

– Week 4: Oakland Raiders vs. Miami Dolphins
– Week 8: Atlanta Falcons vs. Detroit Lions
– Week 10: Dallas Cowboys vs. Jacksonville Jaguars

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *