Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Sanchez wordt een Eagle’

Hij staat nog maar net op straat, maar volgens verschillende Amerikaanse bronnen heeft Mark Sanchez alweer een nieuwe club. De Philadelphia Eagles zouden de gok willen wagen en zien hem als de eventuele nieuwe back-up van Nick Foles. Hij moet voor die rol de strijd aan gaan met een andere USC-alumni: Matt Barkley.

Sanchez kwam ooit in de NFL als een redder in nood, maar kon die belofte nooit inlossen. Meer dan eens maakte hij zichzelf belachelijk en liet hij zien eigenlijk niet het talent te hebben om het te maken op het hoogste niveau. De Jets hielden lang vast aan de quarterback, maar gaven vorig jaar dan toch het stokje over aan Geno Smith. Het einde van het lastige huwelijk zat er al aan te komen en vorige week bevestigden de Jets dat speler en club afscheid van elkaar namen.

Sanchez kwam ooit in de NFL als een redder in nood, maar kon die belofte nooit inlossen.

Lang zonder club zit de quarterback dus niet. Na het vertek van Michael Vick zochten de Eagles nog een quarterback en in die zoektocht kwamen ze uit bij Sanchez. In zijn nieuwe rol zal de 27-jarige spelleider niet meedingen om een basisplaats, want de opstanding van Foles zorgt ervoor dat die plaats de komende seizoenen in veilige handen is. Een ervaren arm tijdens trainingscamp is echter nooit verkeerd en dat is wat Sanchez brengt. Momenteel is hij herstellende van een ingreep aan zijn schouder, maar de verwachting is dat hij fit is als de voorbereidingen op het nieuwe seizoen beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *