Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wilfork blijft, tekent nieuw contract

Fans van de New England Patriots kunnen opgelucht adem halen. Vince Wilfork blijft in ieder geval de komende drie jaar in Foxborough. De grote defensive tackle tekende donderdag een contract wat hem de komende jaren $22.5 miljoen op gaat leveren.

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel: Wilfork wilde de Patriots verlaten. De onderhandelingen over een nieuw contract verliepen zeer stroef en Wilfork zelf liet weten er wel klaar mee te zijn. Er was zelfs sprake van dat hij zijn locker in de kleedkamer van New England had uitgeruimd. Aan alle speculatie komt nu dus een einde: Wilfork blijft de komende jaren bij het team dat hem tien jaar geleden in de NFL haalde.

Wilfork bracht het nieuws zelf naar buiten via Twitter. In een bericht aan zijn volgers liet de big man weten dat ‘het lastig was om al die tijd niets te zeggen, maar dat het de juiste manier was’. Ook deelde hij dat het altijd zijn intentie was om als Patriots zijn carrière te beëindigen en dat deze stap hem dichterbij dat doel bracht. Hij sloot af met te zeggen dat “hij zin heeft om football te spelen” en dat hij hoopt samen met zijn ploeg de Super Bowl te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *