Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geraldo Boldewijn op bezoek in Arizona

In navolging van zijn workout bij de New England Patriots gaat de Nederlandse receiver Geraldo Boldewijn aanstaande dinsdag op werkbezoek in Arizona. De ballenvanger van Boise State probeert zich de komende weken te profileren bij enkele teams die op zoek zijn naar een aanvulling op de receiver positie.

Arizona heeft met Mike Floyd en Larry Fitzgerald grote namen ingetekend op de starterspositie en het team haalde Ted Ginn Jr in free agency. Die stap was voor Arizona noodzakelijk, omdat de bekwame Andre Roberts een vierjarig contract tekende bij Washington Redskins.

De Cardinals waren vorig jaar een onverwachte contender in de NFC West met een 10-6 record. Dit succes wordt mede toegeschreven aan de komst van quarterback Carson Palmer. Bij Arizona lijkt Palmer aan zijn tweede jeugd bezig. Ondanks dat de spelverdeler 22 interceptions gooide had hij een van de hoogste completion percentages uit zijn loopbaan. Ook gooide hij nog nooit voor zoveel yards in een seizoen (4274 yards).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *