Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bills sturen Pro Bowler naar huis

De Buffalo Bills hebben hun ster-defensive tackle Marcell Dareus naar huis gestuurd na zijn tweede arrestatie in korte tijd. Hij mag de resterende twee weken van de vrijwillige trainingen thuis doorbrengen om zijn zonden te overdenken en zijn leven op de rit te krijgen. Onbegonnen werk voor een 24-jarige overbetaalde prof waarschijnlijk.

Dareus werd maandag voorgeleid bij de rechtbank voor roekeloos rijgedrag en straatracen. Vrijdag zou hij in zijn witte Jaguar geracet hebben tegen een zwarte Camero van wie de eigenaar nog steeds onbekend is. De witte Jaguar crashte via een boom tegen de gevel van een Mongools restaurant. De auto was total loss… Marcell Dareus fysiek ongedeerd.

Vorige maand werd de Pro Bowler van het afgelopen jaar opgepakt voor het bezit van drugs (waaronder synthetische marihuana). Hiermee lijkt Marcell Dareus de volgende kandidaat in de NFL waar een talentvolle jongeman de weelde niet aankan. Of de Buffalo Bills dan een goede beslissing nemen om hun ‘problem child’ twee weken naar huis te sturen is maar de vraag. De discipline van de Gridiron zou hem goed doen. Thuis kan hij zich weer gaan vervelen en vervallen in andere domme acties.

Bovendien kan ik geen ontspoorde speler opnoemen die in twee weken zijn leven weer op de rails had… Karakterhulp gezocht in Buffalo!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *